ΛΙΠΟΛΥΣΗ – ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Η αφαίρεση του περιττού λίπους με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης (γνωστής πλέον ως λιπογλυπτικής), αν και αποτελεσματική, δεν είναι πάντοτε ελκυστική, ακριβώς επειδή πρόκειται για μια χειρουργική επέμβαση.

Σταδιακά, λοιπόν, αναπτύχθηκε μια νέα αγορά μη επεμβατικών τεχνικών κατά του τοπικού πάχους. 

Πρόκειται για μηχανήματα, τα περισσότερα από τα οποία αρχικά σχεδιάστηκαν ως συμπληρωματικά της λιποαναρρόφησης, αλλά στη συνέχεια «αυτονομήθηκαν», χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας και τη διαρκώς αυξανόμενη τάση να υπάρξει η δυνατότητα της «λιποαναρρόφησης χωρίς νυστέρι».

Τα μηχανήματα αυτά χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνολογίες, όπως το λέιζερ, οι υπέρηχοι, οι ραδιοσυχνότητες ή το μασάζ, για να συρρικνώσουν ή να διαλύσουν τα λιποκύτταρα.

Τα μηχανήματα αυτά όμως δεν αποτελούν λύση για την παχυσαρκία.

Απευθύνονται αποκλειστικά σε όσους έχουν πρόβλημα τοπικού πάχους, π.χ. τα «ψωμάκια» στις γυναίκες ή το «σωσίβιο» στους άνδρες.

Πρόκειται για μια νέα τεχνική που βασίζεται στην καταστροφή των λιποκυττάρων μέσω λέιζερ που διοχετεύεται από ειδική οπτική ίνα κάτω από το δέρμα, εκεί που υπάρχει ανεπιθύμητη συσσώρευση λίπους.

Λιγότερες μελανιές, καθόλου πόνος, αμέσως στο σπίτι, τοπική αναισθησία, καθόλου χαλάρωση δέρματος, το αντίθετο δηλαδή από αυτό που παρατηρείται με την κλασσική λιποαναρρόφηση.

Η φωτεινή δέσμη λέιζερ διοχετεύεται μέσα από μια λεπτή οπτική ίνα η οποία κινείται κάτω από το δέρμα στις προς θεραπεία περιοχές.

Το λέιζερ ,μέσω ενός ισοθερμικού μηχανισμού, καταστρέφει τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, απελευθερώνοντας το λίπος το οποίο έτσι γαλακτοματοποιείται.

Ανάλογα με την περιοχή, μπορούμε να το αφαιρέσουμε ή όχι μέσω ενός μηχανισμού απορρόφησης.

Τέλος 3 έως 6 μήνες μετά παρατηρείται συρρίκνωση του δέρματος που περισσεύει το όποιο πιθανώς να έμενε χαλαρό με την κλασσική μέθοδο.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πολλαπλά:

  • Ελάχιστα επεμβατική
  • Άμεση αποθεραπεία
  • Αντιμετώπιση περιοχών που δεν μπορούσαν να αντιμετωπισθούν παλαιότερα (πρόσωπο, λαιμός, μαστός, γυναικομαστία, κοιλιά, γόνατα, εσωτερικό μηρών, μασχάλη)
  • Σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος
  • Αντιμετώπιση ταυτόχρονα του προβλήματος της κυτταρίτιδας
  • Βελτιωμένη και επιφανειακή ομοιογένεια του δέρματος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Λεωφόρος Δεκελείας 120
Νέα Φιλαδέλφεια, 14341

Διεύθυνση Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο

2102522964

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ
  10:00 - 15:00
ΤΡΙΤΗ
17:00 - 21:00
ΠΕΜΠΤΗ
17:00 - 21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10:00 - 15:00
ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.