Ο ΙΑΤΡΟΣ

dr stefanakiΗ Ειρήνη Στεφανάκη φοίτησε στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και απέκτησε την Ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Είναι διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα Διδακτορικής Διατριβής: «Φωτοδιάγνωση και Φωτοδυναμική Θεραπεία HPV Λοιμώξεων του Δέρματος και Δερματοβλεννογονίων Περιοχών» (Βαθμός: Άριστα).

Από το 2003 ξεκίνησε τη λειτουργία του Δερματολογικού της ιατρείου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ από το 2005 έως και σήμερα συνεργάζεται με την Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Α. Συγγρός, αρχικά ως Επιστημονικός Συνεργάτης και ακολούθως ως Επιστημονικός Υπότροφος στο Τμήμα σπίλων και μελανώματος, στο Ιατρείο 10 (Ιατρείο Αφροδισίων Νοσημάτων), στο Τμήμα Ψωρίασης και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την εφαρμογή μεθόδων μοριακής βιολογίας σε πρωτόκολλα μοριακής επιδημιολογίας στον τομέα του μελανώματος και της ψωρίασης.

Συμμετέχει ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε πολλά ελληνικά και διεθνή Δερματολογικά συνέδρια. Αποτελεί ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), της Ευρωπαϊκής (EADV), της European Association of Dermato-Oncology (EADO), ενώ ανήκει στη Συντακτική Επιτροπή της Ελληνικής Επιθεώρησης Δερματολογίας Αφροδισιολογίας. Είναι κριτής (reviewer) σε διεθνή citation indexed δερματολογικά περιοδικά.

Έχει συνεργαστεί με τα ακόλουθα ερευνητικά κέντρα: Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) (Διευθυντής Κ. Φωτάκης), Εργαστήριο Γενετικής του Νοσοκομείου Παίδων Α. Σοφία (Διευθυντής Εμμ. Καναβάκης), Δερματολογικό Τμήμα Ιατρικής Σχολής Χάρβαρντ, Βοστώνη, Μασαχουσέτη, ΗΠΑ (Διευθυντής H. Tsao).

Η εκπαιδευτική της εμπειρία περιλαμβάνει τη διδασκαλία του μαθήματος της Δερματολογίας στην Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Νοσηλευτικής του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (1996-1997), διαλέξεις στο μάθημα Αφροδισιολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης (2001-2005), ενώ από το 2004 έως και σήμερα συμμετέχει στα μαθήματα Δερματολογίας και κλινικής εκπαίδευσης των φοιτητών Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ειδικευομένων στη Δερματολογία του Νοσοκομείου Α. Συγγρός. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά πρωτόκολλα και πολυκεντρικές κλινικές μελέτες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Λεωφόρος Δεκελείας 120
Νέα Φιλαδέλφεια, 14341

Διεύθυνση Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο

2102522964

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ
  10:00 - 15:00
ΤΡΙΤΗ
17:00 - 21:00
ΠΕΜΠΤΗ
17:00 - 21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10:00 - 15:00
ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.